Tot groot verdriet is op Donderdag 01 oktober heel plotseling op jonge leeftijd onze collega Harwin Rutgers overleden. Wij wensen zijn gezin en familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.  
Jan Hesse

Nano veiligheidsfolie

De toepassingen die wij voor u en uw klanten hebben is er puur voor om uw veiligheid te vergroten en eventuele claims in de publieke sector te voorkomen door schade van rondvliegend glas. Veiligheid is een groot goed in Europa.

Wij vinden dat iedereen ongeacht huidskleur of afkomst veilig moet kunnen leven in Europa, echter zijn er altijd mensen die er anders over denken.

Om te zorgen dat uw leefomgeving optimaal is heeft Claid ook speciale folies zoals aardbeving-bestendige, kogelwerende- en explosiewerende folies. Het voordeel is dat dit direct bij u thuis,in uw auto of in uw bedrijf kan worden toegepast. Door gebruik te maken van onze folie voorkomt u tevens gevolgschade aan uw interieur of personen door rondvliegend glas. Inbrekers, of andere ongenode gasten krijgen het zwaar als u de folies van ons toepast . uiteraard komen wij graag bij u om te kijken welk type folie voor u geschikt is.

5 jaar garantie